1 porce, příprava 20 minut
1 balení špaget shirataki
3 lžíce kečupu slazeného stévií (Spak)
1/3 plechovky bílých fazolí v rajčatové omáčce
150g mraženého špenátu
1/2 cibule
1 stroužek česneku
1 a 1/4 zeleninového bujónu (Alnatura)
1 lžička lahůdkového droždí
2 seitanové maďarské klobásky
Cibuli nasekáme najemno a v pánvi podusíme s trochou vody. Přidáme špenát, utřený stroužek česneku a 1/4 kostky bujónu. Mezitím v hrnci připravíme těstoviny shirataki s 1 kostkou bujónu. Seitanové klobásky ohřejeme na páře (pokud je nemáte čerstvě uvařené ještě teplé).
Hotové těstoviny slijeme a vrátíme do hrnce. Vmícháme kečup, fazole a prohřejeme.
Nutriční hodnoty – 1 porce | |||
Energetická hodnota Kcal | Bílkoviny | Sacharidy | Tuky |
250 | 32,1 | 25,8 | 2,7 |