Banánovo-vanilková zmrzlina

 

bananovo-vanilkova-zmrzlina

 

1-2 porce, příprava 5 minut

1 odměrka vanilkového rýžového proteinu Growing naturals
2 zralé banány
2 rýžové chlebíčky
hrst lesního ovoce

Banány oloupejte, nakrájejte na kousky a dejte přes noc do mrazáku. Před přípravou je nechte 10 minut povolit při pokojové teplotě. Vložte je do mixéru a umixujte na hladkou mraženou pastu. Přidejte protein a dál mixujte, dokud se směs dobře nespojí. Do pohárů navrstvěte postupně zmrzlinový krém, rozdrolené rýžové chlebíčky a lesní ovoce.

 

Nutriční hodnoty – 1 porce
Energetická hodnota Kcal Bílkoviny Sacharidy Tuky
210 13,8 39,5 0,1

 

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.