Sun&Seed - BIO RAW máslo z vlašských ořechů - 250g

(0x)
 
  • 1 z 3
 

Vyrobeno z ručně vybraných ekologicky pěstovaných vlašských ořechů. Tím je docíleno jemné a nasládlé chuti. Konzistence je krásně jemná a dobře roztíratelný. Máslo z vlašských ořechů je bohaté na kyselinu alfa-linolenovou, omega-3 mastné kyseliny a vitamíny B a E. Aby byly zachovány enzymy, vitamíny a proteiny, je pomazánka vyrobena z čerstvých a neopečených oříšků pomalu sušených při teplotě pod 40 °C.

Dostupnost Skladem (2 ks)
238 Kč / ks    
Výrobce Sun&Seed
Kategorie Potraviny
 
 
zbozi-mame-skladem-veganza-store doruceni-do-druheho-dne-veganza-store doprava-zdarma-pri-nakupu-nad-1800-kc-veganza-store vice-nez-340-vydejnich-mist-veganza-store info-o-kazdem-kroku-veganza-store darek-ke-kazde-objednavce-veganza-store

 

Vyrobeno z ručně vybraných ekologicky pěstovaných vlašských ořechů. Tím je docíleno jemné a nasládlé chuti. Konzistence je krásně jemná a dobře roztíratelný. Máslo z vlašských ořechů je bohaté na kyselinu alfa-linolenovou, omega-3 mastné kyseliny a vitamíny B a E

mnozstevni-slevy

Aby byly zachovány enzymy, vitamíny a proteiny, je pomazánka vyrobena z čerstvých a neopečených oříšků pomalu sušených při teplotě pod 40 °C. Vítěz oceněný na Soil Association Food Award v roce 2009.

cara

alessandra-lazafame
"Špičkové produkty, rychlé dodání a ceny jsou adekvátní kvalitě, co víc chtít? :-) Takových e-shopů by mělo být víc! Nejradši bych tam nakupovala týden co týden. :-D Rozhodně doporučuju!"
Alessandra Lanzafame (facebook)

 

Stejně jako ostatní oříšková a semínková másla, můžete i to z vlašských ořechů použít jako pomazánku na pufírované chlebíčky, potřít s ním palačinky nebo ho nabírat měsíčky jablek. Získáte tak zdravou a výživnou svačinku.

Nutriční hodnoty ve 100g:

Energetická hodnoty Bílkoviny Sacharidy Tuky
 2736 kJ/654 kcal  17g  14g  65g
Sodík 2 mg
Železo 2,3 mg
Vláknina 7 g
Vápník 67 mg

 

Složení: 

jádra vlašských ořechů

Hmotnost:

250g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.