Nutrisslim - Bio puding CHIA - 200g

(0x)
 
Novinka Efekt lupa
  • 1 z 3
 

Směs chia semínek, kakaového prášku, palmového cukru a vanilkového prášku v certifikované kvalitě BIO pro rychlou a snadnou přípravu výživově hodnotného pudinku, který zasytí, dodá potřebné živiny a navíc je i chuťově atraktivní.

Dostupnost Skladem (3 ks)
249 Kč / ks    
Výrobce Nutrisslim
Kategorie Potraviny
 
 
zbozi-mame-skladem-veganza-store doruceni-do-druheho-dne-veganza-store doprava-zdarma-pri-nakupu-nad-1800-kc-veganza-store vice-nez-340-vydejnich-mist-veganza-store info-o-kazdem-kroku-veganza-store darek-ke-kazde-objednavce-veganza-store

 

BIO chia puding

Směs chia semínek, kakaového prášku, palmového cukru a vanilkového prášku v certifikované kvalitě BIO pro rychlou a snadnou přípravu výživově hodnotného pudinku, který zasytí, dodá potřebné živiny a navíc je i chuťově atraktivní.

Hlavní benefity:  

  • alternativa běžně prodávaným produktům
  • chutný zdroj sacharidů i bílkovin
  • chia semínka hydratují organismus
  • bio kvalita

 

Balení:

 200 g

cara

tereza-macalikova
"Velmi kvalitní produkty, super komunikace i rychlá dodávka objednávky! Doporučuji, naprostá spokojenost!"
Tereza Mačálíková

 

Dávkování:

Rozmíchejte prášek s vodou nebo mlékem v poměru 1:3 (1 díl prášku: 3 díly vody nebo mléka). Nechte houstnout do hustoty, která vám vyhovuje, semena zhoustnou do 15 minut. Pokud necháte namíchanou směs houstnout delší dobu – např. přes noc, získáte hustou želatinovou konzistenci.

Upozornění:

Skladujte na suchém a chladném místě. Sáček těsně uzavřete po každém použití. 


Výživové údaje:

 

 100 g

Energetická hodnota

 1712 kJ / 409 kcal

Tuky

 21,2 g 

  Z toho nasycené mastné kyseliny

 3,5 g 

Sacharidy

 55,1 g 

  Z toho cukry 

 14,4 g 

Vláknina 

 27,2 g 

Bílkoviny

 13,9 g 

Sůl**

 0,088 g 

 

Složení:

bio chia semínka (Salvia hispanica) (60 %), bio kakaový prášek (Theobroma cacao) (20 %), bio kokosový palmový cukr (Coconut sugar) (18 %), bio vanilkový prášek (Vanilla planifolia) (2 %). 

 
 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.