Božské oříšky - 100% Makadamový krém

Makadamové ořechy jsou velmi chutné a obsahují téměř 80% kvalitních rostlinných tuků, vlákninu a bílkoviny. Makadamové krémy, které vyrábíme, jsou jemné, lahodné, výživné, zdravé a neměly by chybět v žádné kuchyni. Makadamový krém je chutnou a výživnou potravinou, ideální jako doplněk do Vašich jídel. Využít jej můžete ale i k přímé spotřebě.

od 69 Kč / ks od 152 Kč / 100 g
makadamovy 190
Novinka
Varianta: 190 g
Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do: 30.9.2020
289 Kč / ks
Varianta: 40 g
Skladem (> 5 ks)
Můžeme doručit do: 30.9.2020
69 Kč / ks

Makadamový krém 100%

Makadamové ořechy jsou velmi chutné a obsahují téměř 80% kvalitních rostlinných tuků, vlákninu a bílkoviny. Makadamové krémy, které vyrábíme, jsou jemné, lahodné, výživné, zdravé a neměly by chybět v žádné kuchyni. Makadamový krém je chutnou a výživnou potravinou, ideální jako doplněk do Vašich jídel. Využít jej můžete ale i k přímé spotřebě.

  • Je chutnou a výživnou potravinou ideální jako doplněk do Vašich jídel, svačinek k vaření i prostě jen na toast.
  • Makadamový krém zachovává veškeré kvalitní výživové hodnoty spolu s neodolatelnou ořechovou chutí. Není třeba dodávat, že nepřidáváme žádné zbytečnosti jako jsou sůl, cukr nebo olej.

 

Využití v kuchyni

100% makadamový krém je dalším skvělým způsobem, jak můžete tyto výživné plody přírody konzumovat. Využití mají opravdu všestranné - na palačinky, na obilnou kaši, na chleba s džemem, s měsíčky jablek, na pufírované chlebíčky, do omáček, do pomazánek, do dezertních krémů, na salátové dressinky.

 

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota Bílkoviny Tuky / z toho nasycené Sacharidy / z toho cukry
3004 kJ/718 kcal 7,9 g 13,7 g / 4,6 g 75,8 g / 12,1 g
 

Složení

Jádra makadamových ořechů

 
 

Výhody/nevýhody

VÝHODY NEVÝHODY
 100% rostlinný původ  
 čistě přírodní složení 
 
 bez lepku  
 vhodné i v těhotenství a kojení  
 vhodné i pro děti  
nízký obsah sacharidů
 
 

Množství

40-190 g

 

Země původu

Austrálie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.