Hodnocení obchodu

5,0 801 hodnocení
Přidat hodnocení
5
782x
4
15x
3
1x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 19.11.2014
+ čistě veganský sortiment, super!

M Avatar autora | 16.11.2014
+ Přehlednost, rychlost doručení zboží, super ceny
- Slabiny bych to nenazvala, ale brala bych rozšíření sortimentu

Tento obchod můžu jedině doporučit. Zbozi došlo v pořádku i s dárečkem rychlostí blesku
K Avatar autora | 15.11.2014
+ Veganské produkty
- žádné

Bezva obchod s bezva majiteli :)
B Avatar autora | 14.11.2014
+ Produkty, které nejsou v běžných obchodech ani v obchodech se zdravou výživou běžně k dostání.
- Nevím.. jedině možná to, že jsem si vybrala zboží a na některé jsem musela čekat 3 týdny, než bylo dostupné a ve finále jsem si vybrala jiné.. Ale s tím se dá počítat, když veganza objednává zboží ze zahraničí.. takže vlastně žádné slabiny asi nevidím :)

Super a vřele doporučuju :)
Z Avatar autora | 9.11.2014
obchod, který nabízí kvalitní přírodní produkty
M Avatar autora | 20.10.2014
+ vyzvednutí na Uložence v Bílé Labuti
- špatný odhad na dodání zboží, neboť byl ve 13 hod ale z Plzně pravidelně je zboží dováženo až po 18 hodině, čímž mi dodání bránilo ve vyzvednutí ještě týž den

výborné produkty, vyhovující doprava, málo akčních slev
Avatar autora | 20.10.2014
+ rychle doručené zboží
- nezaznamenala jsem

supr
MW Avatar autora | 17.10.2014
Zatím jsem moc spokojená :-)
Avatar autora | 11.10.2014
+ Vse vegan

S Avatar autora | 10.10.2014
+ Rychlost zpracování objednávky druhy den bylo připravené a odeslané, což je úžasný

K Avatar autora | 8.10.2014
+ extrémne rýchla expedícia tovaru

Avatar autora | 7.10.2014
+ neskutečně rychlé dodání,informace o odeslání zboží,zajímavé potraviny
- žádné

vřele všem doporučuji
L Avatar autora | 25.9.2014
+ Skvela komunikace,rychlost dodani,prehledne webovky.
- Zatim maly vyber produktu,ale to se urcite zmeni. :-)

S obchodem jsem zatim velmi spokojena. Byl to muj prvni nakup,ale urcite ne posledni. Vse bylo vyrizeno rychle a v poradku. Navic ke kazde objednavce je mala pozornost navic. :-) Urcite doporucuji vsem.
Avatar autora | 16.9.2014
+ výběr rostlinných proteinů na jednom místě

MT Avatar autora | 12.9.2014
+ Všechny produkty jsou vegan, nemusím tedy procházet jednotlivé položky a zkoumat složení.
- U věcí, které nejsou skladem je delší doba dodání zboží, ale to je pravděpodobně kvůli objednávkám do zahraničí.

Obochod bych všem doporučila, komunikace s panem Blažčíkem je velmi příjemná a s rychlou odezvou.
V Avatar autora | 4.9.2014
+ Jistota, že jsou všechny produkty 100% rostlinné.
- Ne všechno zboží je vždy na skladě.

S objednávkou, ochotou a pohotovostí personálu i doručením jsem byla velmi spokojena. Mohu jen doporučit :)
Avatar autora | 1.9.2014
+ veganské produkty

Boží
A Avatar autora | 1.9.2014
+ přehledné a příjemné stránky

V Avatar autora | 27.8.2014
+ Výhoda je asi něco navíc k objednávce "dárek" - bohužel jen vytisklé recepty z tiskárny. Výhodou je rychlost objednávkového systému a přehlednost webových stránek.
- Vyprodané zboží, zákazník musí utrácet vícekrát za dopravu, pokud nechce čekat, až bude zboží skladem. V tomto případě by měla společnost nabídnout dopravu zdarma.

Doporučuji.
Z Avatar autora | 19.8.2014
+ Nakooupím zde zboží, které jinde neseženu. A za výhodnou cenu.
- Zatím málo zboží;)

Mohu jedině doporučit.

Stránka 40 z 41 , položek celkem: 801

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde