Hodnocení obchodu

5,0 809 hodnocení
Přidat hodnocení
5
790x
4
15x
3
1x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 4.5.2015
Super rychlá doprava, milá komunikace. Určitě doporučuji! :)
Avatar autora | 4.5.2015
+ rychlost, komunikace, ceny
- zadne

I Avatar autora | 3.5.2015
+ zajímavý sortiment
- žádná

Výborné zboží i recepty.
A Avatar autora | 29.4.2015
+ sortiment pro vegany
- nemá

A Avatar autora | 26.4.2015
Vše v pořádku
M Avatar autora | 23.4.2015
+ skvělá komunikace,
+ rychlé dodání zboží,
+ pestrá nabídka zboží

I Avatar autora | 23.4.2015
+ Rychlá komunikace a velmi rychle připravené zboží k odběru.

B Avatar autora | 15.4.2015
+ Skvela komunikace s prodejci
+ Kvalitni zbozi a za super ceny
- Ze nema vic veci na prodej- chtelo by to jeste vic rozsirit sortiment

Nakoupila jsem tu, protoze tu maji skvele potraviny za super ceny a maji u vseho napsane vyzivove hodnoty a to co si objednate opravdu prijde a hlavne jak rychle! Jsem nadmiru spokojena a budu objednavat z Veganzy dal a dal. Jen by to chtelo rozsirit sortiment a mit vic veci na sklade, ale to je tak napad do budoucna
D Avatar autora | 30.3.2015
Výběr zdravé stravy, dostupné ceny, rychlé a bezproblémové dodání - s obchodem jsem byla spokojena.
P Avatar autora | 23.3.2015
+ Rychlá doprava, bezproblémová komunikace.
- -

Přehledné www stránky, přijatelné ceny, bleskové doručení zboží.
Avatar autora | 3.3.2015
+ poměr kvalita/cena, výborná komunikace

A Avatar autora | 2.3.2015
Z nákupu na veganze jsem byla opravdu nadšena! Neuvěřitelně rychlé vyřízení objednávky, hned druhý den bylo zboží k vyzvednutí. Velmi oceňuji osobní a vstřícný přístup, který Katka a Lukáš mají. Děkuji příště zase moc ráda objednam ;)
Avatar autora | 2.3.2015
+ přehledný výběr, velmi rychlé dodání

R Avatar autora | 28.2.2015
+ Rychlost vyrizeni

Je super kdyz jeden den objednate a dalsi den mate:))
N Avatar autora | 9.2.2015
- jediným problémem bylo špatně zabalené zboží, objednala jsem nudle Shirataki a ty mi bohužel " vytekly"

A Avatar autora | 3.2.2015
+ Objednala jsem si zboží, které jsem na netu sháněla.
+ Webové stránky jsou přehledné, jasné.
+ Líbil se mi detailní popis produktů.
- Nezjistila jsem žádné slabiny.

Nakupovala jsem poprvé a byla jsem spokojena s nabídkou zboží, které jsem sháněla. Ocenila jsem zasílání zboží přes "Uloženku" Obchod pružně reaguje na poptávku nízkoenergetických potravin, věnují se maximálně svojí práci, což je na jejich webových stránkách vidět, fandím jim a vřele doporučuji.
Avatar autora | 31.1.2015
Velmi chválím manžele Blažčíkovi, protože nenabízí pouze zdravé potraviny, ale hlavně se u nich na webu dozvíte tolik zajímavých souvislostí, rad a receptů jako nikde jinde. Jsou to profesionálové na svém místě. Na samotnou objednávku zareagovali okamžitě, i na mé další požadavky. Všem doporučuji a budu se velmi ráda vracet.
OT Avatar autora | 26.1.2015
+ Rychlé vyřízení objednávky.
+ Skvělá komunikace.

Vřele doporučuji!
F Avatar autora | 21.1.2015
+ Za hlavní výhodu považuji to, že je sortiment kompletně veganský, takže nákupem podporuji lidi, kterým jde o etiku, což je pro mě velmi důležité
- Nízké zastoupení výrobků zaměřených na vytrvalostní sport. Také bych uvítal rozšíření sortimentu o výrobky firmy vega, které na českém trhu chybí a patří dle mého názoru ke světové špičce.

Super. Vřele doporučuji.
MZ Avatar autora | 15.1.2015
+ Zajímavé potravinové zboží a doplňky pro zdravý životní styl, které jsem nikde jinde nenašla.
- Žádné.

Líbí se mi webové stránky Veganzy i zboží na nich nabízené, které je v příznivých cenách. Vřele doporučuji.

Stránka 39 z 41 , položek celkem: 809

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde