Hodnocení obchodu

4,9 268 hodnocení
Přidat hodnocení
5
255x
4
10x
3
1x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
| 22.1.2018 11:38
Můžu vřele doporučit. Komunikace, rychlost dodání. Je to paráda.
| 22.1.2018 08:23
Objednávala jsem poprvé, kvůli mé kamarádce, která přijela z Kanady, věnuje se fitness a čím uděláte takové kámošce větší radost než jídlem. Objednala jsem její nejoblíbenější mandlové máslo, čokoládovou PB2 a cookies. Vše jsem ochutnala s ní a bylo to vynikající (obzvlášť cookies s bílou čoko a makadam.oříšky!) Líbí se mi možnost urychlit objednávku i s platbou přes banku a dáreček k balíčku :-) Určitě nakoupím znova.
| 21.1.2018 11:03
Moc doporučuji
| 17.1.2018 13:09
Skvělá komunikace, malé a milé služby navíc. Můj balíček byl malý a složený z běžných produktů. Přesto mu byla věnována velká péče : ) Díky, určitě objednám znovu. Ráda vás nákupem podpořím. Skvělý sortiment i služby!
| 17.1.2018 12:29
Vřele doporučuji.
| 16.1.2018 12:28
Velice rychlé dodání příjemná komunikace rychlá odpověď pokud si nejste jistí poradí který produkt je pro vás vhodný. A mini máslíčko jako dárek no koho by to nepotěšilo :-)
| 16.1.2018 11:50
Ráda nakupuji v tomto obchodě :) dodání je rychlé a vždy je k nákupu přibalen malý dáreček. Se sortimentem jsem také velmi spokojená, jsou zde pouze kvalitní a prověřené výrobky :)
| 16.1.2018 11:26
Mohu jen a jen doporučit! Přehledný eshop, neskutečná rychlost dodání, perfektní komunikace. Pečlivě zabaleno, vždy s malou přiloženou pozorností :-). Díky za Vaše "služby"!
| 16.1.2018 11:22
Vřele a upřímně doporučuji. Skvělá komunikace. neskutečná rychlost dodání. Vše pečlivě zabaleno a dáreček navrch. Je to super. Vždy jsem spokojená a nakupuji pravidelně.
| 16.1.2018 11:16
Mohu jen doporučit:) bezproblémová komunikace a rychlost dodání!
| 16.1.2018 11:08
Naprostá spokojenost. Rychlost odpovědí a komunikace je suprová. Všechny produkty, které jsem si objednala vždy dorazily v pořádku a jsem s nimi víc než spokojená a tento store je první volba při výběru obchodu pro zdravou a vyváženou stravu :) Děkuji celý týme :)
| 15.1.2018 17:37
Naprostá spokojenost! Nakupovala jsem poprvé a určitě ne naposledy.
| 15.1.2018 13:08
Jsem velice spokojená. Rychlé jednání a dodání. Emailem chodí informace o každém pohybu objendávky.
| 15.1.2018 12:47
Vše na vysoké úrovni. Určitě všem doporučuji!
| 15.1.2018 12:07
Rychlost, informovanost o stavu objednávky, osobní přístup... Doporučuji.
| 15.1.2018 08:22
+ speciální zboží

vyšší ceny
| 14.1.2018 18:25
Se vším naprostá spokojenost! I k malému nákupu dorazil dáreček????Určitě doporučuji!
| 14.1.2018 18:06
100% spokojenost ????
| 14.1.2018 16:00
Perfektní komunikace, balíček dodán rychle a i s dárkem.
| 14.1.2018 13:03
+ rychlé dodání
+ milý dárek k nákupu

| 10.1.2018 04:45
Báječný obchůdek, super rychlé odeslání, skvělá komunikace a k tomu ještě krásný dáreček, který moc potěšil.. Zkrátka samé ++++ Těším se zase na příště.
| 8.1.2018 13:22
skvělý výběr dobrá informovanost o stavu objednávky líbí se mi, že na stránkách jsou recepty z nabízených produktů jediná chyba byla, že jsem jako způsob dopravy zvolila Českou poštu, která se neobtěžuje balíček doručit i když jste doma
| 7.1.2018 10:39
Jedina stévie která mi chutná.
| 5.1.2018 15:37
velký výběr, na stránkách jsou i recepty z nabízených produktů jsem maximálně spokojená
| 3.1.2018 09:14
+ rychle dodani

| 2.1.2018 13:31
+ Objednávka velmi rychle zpracována. Dostala jsem dáreček i k malému nákupu.

| 29.12.2017 12:54
+ Perfektní komunikace, dodání do 2 dnů (i když bylo těsně před Vánoci), zboží v naprostém pořádku a jako bonus sáček rozinek? Dokonalost. Naprosto fantasticky e-shop

| 27.12.2017 17:58
+ rychle vyřízená objednávka
+ příjemný,komunikativní a ochotný personál
+ vše dorazilo v pořádku a včas, milý dáreček
+ milý dáreček k objednávce

| 26.12.2017 12:21
Velmi rychlé vyřízení objednávky,vše pečlivě zabaleno,potěšil i milý dárek s citátem.
| 24.12.2017 19:10
+ Malý dáreček k nákupu
+ Rychlá dodací doba

| 15.12.2017 11:07
+ Velmi rychlá odezva, příjemná komunikace, široká nabídka

| 9.12.2017 07:54
+ Vše proběhlo v naprostém pořádku. Doporučuji všem

| 7.12.2017 20:58
- rychlé dodání - malý dárek zdarma - zboží bez problému, vše čerstvé - určitě nakoupím znovu
| 4.12.2017 10:25
+ Skvělá komunikace
+ Dáreček k nákupu
+ Rychlost vyřízení objednávky
+ Velký výběr výborných ořechových máslíček:-)

| 1.12.2017 10:39
Naprostá spokojenost.
| 29.11.2017 09:09
Jen ty nejlepší :)
| 27.11.2017 09:38
+ vše OK

nic
| 26.11.2017 22:07
+ vzdy je pribalen i mily darek

| 26.11.2017 13:07
+ Rychle dodání na Uloženku a překvapil mě dárek, který mě moc potěšil. Vřele doporučuji a určitě zas brzy objednám, mají skvělé výrobky.

| 25.11.2017 19:18
+ Rychlé dodání zboží (do druhého dne)
+ Milý dáreček
+ Kvalitní zboží

Veganza shop znám déle, ale poprvé jsem objednávala teprve před pár dny. Kupovala jsem si sunwarrior vanilkový rýžový protein a kokosovo mandlové máslo meridian a dostala jsem milý dáreček ve formě slunečnicových semínek v bio kvalitě s velmi milým vzkazem. Tímto moc děkuji, velmi doporučuji a určitě si zase moc ráda něco objednám. :)
| 24.11.2017 13:55
+ Velký výběr rostlinných proteinů
+ Rychlé doručení
+ Dárecek k nákupu

Rozhodně doporučuji a budu se do eshopu vracet:) hubnutí je hned příjemnější:)
| 24.11.2017 12:56
+ přehledné stránky
+ objednávka dodaná do druhého dne po zaslání potvrzení o zaplacení
+ skvělá komunikace

| 14.11.2017 18:07
+ rychlost vyřízení
+ milý personál
+ skvělé zboží

| 13.11.2017 08:29
+ naprostá spokojenost

| 6.11.2017 14:03
Super
| 6.11.2017 09:34
rychlost v komunikaci i dodání
| 3.11.2017 20:17
+ Bleskove dodani do druheho dne od objednani
+ Roztomily darecek v kazdem balicku

Obrovska spokojenost, zbozi je vzdy v perfektni kvalite, navic rychle dodano a v kazdem balicku navic ceka roztomily darecek :) Moc rada zde nakupuji :)
| 1.11.2017 20:54
rychlé jednání, bezproblémový nákup, webové stránky jsou přehledné, k nákupu jsem dostala malý dárek zdarma, což bylo milé překvapení. všem mohu jen doporučit
| 29.10.2017 19:02
+ Skvela komunikace.Rychle dodani. A jeste darecek k tomu. Proste super. Dekuji

| 27.10.2017 11:36
+ dáreček k nákupu, dělají to srdcem

| 24.10.2017 09:02
Doporučuji. Super potraviny. Velký výběr. Rychlé dodání.
| 19.10.2017 10:32
+ Rychlé a příjemné jednání

| 13.10.2017 18:32
+ Rychlost dodání
+ Dobrá komunikace
+ Máte samé dobroty:-)

Objednala jsem tolik dobrot, že se bojím, abych nesnědla vše najednou
| 12.10.2017 02:43
+ Doruceno do druheho dne.

| 9.10.2017 17:43
největší spokojenost, vždy rychlé jednání a odeslání zboží . A dáreček k nákupu s motivačním citátem mě vždy potěší a zvedne náladu.
| 4.10.2017 12:35
Vše výborné. Budu nakupovat i nadále.
| 25.9.2017 11:17
+ rychlé dodání, kvalitní zboží, velký výběr, milá komunikace, malý dárek k objednávce potěšil

| 21.9.2017 14:30
Naprostá spokojenost. Nemám slov, děkuji za doručené zboží a za dáreček k nákupu.
| 18.9.2017 11:46
Naprostá rychlost
| 17.9.2017 11:49
Moc milá komunikace a dáreček k nákupu, který moc potěšil. Děkuji.
| 12.9.2017 10:05
Perfektní komunikace, zboží doručeno obratem
| 11.9.2017 06:35
+ naprostá spokojenost

| 9.9.2017 13:15
velmi rychle dodanie a to az na Slovensko vela skvelych produktov, velmi siroky vyber nemam co vytknut, urcite nakupim opat, ked sa minu zasoby :)
| 4.9.2017 12:55
+ Vše je přehledné a dobře popsané.
+ S rychlostí, s jakou byla objednávka vyřízena, jsem se ještě nesetkala :-)
+ Dáreček navíc mile potěšil.

Moc příjemný nákup, určitě se budu ráda vracet.
| 28.8.2017 06:02
+ individuální přístup

| 19.8.2017 17:20
+ Rychlá dodací doba
+ Široký výběr
+ Super ceny
- Hodně produktů,které jsou v nabídce nejsou na skladě

| 19.8.2017 10:01
+ Potraviny, které jinde neseženu
+ rychlá doba doručení
- Na to, že jsem si zboží vyzvedávala na pobočce Zásilkovny, je dopravné docela drahé

| 16.8.2017 21:21
S internetovými obchody mám docela dobrou zkušenost, ale tento obchod má u mě ještě jeden bonus. Za komunikací vnímám lidskost, laskavost a plné nasměrování k zákazníkovi. Je vidět, že je to baví. Za mě vřele doporučuji a děkuji.
| 16.8.2017 13:17
+ Rychlé dodání
+ Dárek k nákupu
+ Informavání o stavu objednávky

| 14.8.2017 13:21
Naprostá spokojenost. Těším se na další nákup
| 11.8.2017 11:10
+ Rychlost
+ Vstřícné jednání
+ Dárek k objednávce
+ Přehledné www stránky

Vše v pořádku, objednávka byla připravena hned druhý den po přijetí platby. Spokojenost.
| 11.8.2017 09:23
+ Rychlé dodání :-)

| 10.8.2017 14:43
Dostala jsem tip od mé dcery na tento e-shop a musím říci, že přehlednost, komunikace a produkty jsou naprosto skvělé.
| 6.8.2017 09:10
Absolutní spokojenost!❤️
| 3.8.2017 08:24
Báječné, jen tak dál :))) Btw. Nákup přímo na výdejně či menší obchůdek pro okamžitý nákup nebo dokup dalších mňaminek by byl taky super!!! :)))
| 1.8.2017 23:59
+ nejlepší komunikace jakou jsem kdy zažila + velmi individuální a jedinečný přístup + úžasné produkty
| 29.7.2017 16:22
Moc doporučuji! Rychlost, kvalita, dáreček navíc. Co víc si člověk může přát. Jsem spokojéná a určitě nakoupím znova.
| 28.7.2017 11:10
+ Skvělá komunikace, rychlost, přehledné stránky. Určitě to nebyl můj poslední nákup.

| 8.7.2017 08:02
Vše bylo super nemam ktomu co dodat ,na moje dotazi ihnet odpověděli .Pokut by si chtěl někdo obědnat zboži mohu jen doporučit sou to ňamky
| 6.7.2017 10:38
+ V balíčku dorazila i mala pozornost navíc
+ Zboží bylo kvalitně zabalené, nehrozilo žádné poškození
+ Osobní zkušenosti prodejce se zbožím

| 4.7.2017 22:40
+ Velice kvalitní produkty, skvělá a příjemná komunikace, brzké doručení balíčku

| 30.6.2017 10:31
+ velmi rychle vyrizeni objednavky, perfektni komunikace

| 25.6.2017 20:27
+ velmi sympatický přístup, vysoká kvalita zboží
- vyšší ceny, menší sortiment

| 22.6.2017 13:23
+ rychlost, přehlednost
- žádné

Maximální spokojenost, rychlé dodání, milý dárek k nákupu
| 20.6.2017 16:27
+ Vše super, bezva komunikace, dáreček v balíčku, zboží, které jinde není možné sehnat

Každopádně doporučuji
| 20.6.2017 11:08
+ Dobré ceny. Rychlé jednání. Vřelý přístup.
- Nevím

Doporučuji.
| 19.6.2017 16:57
+ Zboží, které v klasických obchodech neseženu.
- Nevím o žádných.

Doporučila bych ho i ostatním, já jsem velmi spokojená.
| 19.6.2017 06:57
Z tohohle obchodu by si ostatní měli vzít příklad
| 11.6.2017 17:02
+ Zboží bylo skladem
+ Rychlé dodání
- Nic

Vše v pořádku.Budu opět nakupovat, hlavně ten hraskovi protein s příchutí vanilky. Kdo má rád hraskovu polévku tak doporučuji.
| 6.6.2017 16:28
+ - přehlednost e-shopu
+ - vysoká kvalita zboží
+ - vše krásně zabaleno

Byl to můj první nákup, ale určitě né poslední. Vše bylo krásně zabalené a navíc byl uvnitř balíčku i dáreček.Jsem velmi spokojená a všem doporučuji.
| 5.6.2017 08:43
+ Perfektní komunikace a rychlost odeslání zboží :)

Nakoupila jsem již podruhé a jsem nadmíru spokojená :) Vše proběhlo rychle a bez komplikací :)
| 5.6.2017 08:03
Z tohoto nákupu jsem nadšená. V shopu mají samé dobroty, příjemné ceny, podrobné informace o produktech. Komunikace obchodu milá, rychlost dodání blesková a jako bonus dáreček k objednávce :)
| 3.6.2017 20:15
+ vstřícnost
+ rychlé dodání

| 3.6.2017 15:21
+ Přehledný web, mnoho veganských produktů. Střídající se akce a slevy na zboží.

| 1.6.2017 16:30
+ kvalitní produkty, bleskové dodani
- nemá

vřele doporučuji
| 25.5.2017 18:11
+ velky vyber veganskych proteinu
- nic

| 13.5.2017 16:42
+ specifické potraviny
+ kvalitní zboží
+ rychlé dodání
+ dárek k nákupu
+ široký sortiment
+ zboží odzkoušeno a pravidelně používáno prodejcem
+ přívětivé ceny
+ pozitivní recenze zákazníků

Zde jsem nakoupila, protože pravidelně vídávám, jak provozovatelka e-shopu produkty používá, konzumuje a prezentuje jejich využití a výhody. Také vím, že jsou produkty kvalitní a funkční a jde o specifické zboží, které neprodává jen tak nějaký e-shop. Zboží dorazilo v pořádku i s dárkem a komunikace během vyřizování objednávky byla velmi dobrá. Určitě tento obchod doporučuji a budu zde nakupovat i nadále.
| 12.5.2017 13:28
+ Perfektní komunikace
+ Rychlost zpracování objednávky
+ Zdravý dáreček k objednávce, který potěší

| 12.5.2017 05:28
+ bleskové dodání,bezva komunikace,milý dáreček
- malý výběr 0 kalorických potravin

bleskové dodání,bezva komunikace,milý dáreček, naprostá spokojenost, všem tento obchod vřele doporučuji
| 10.5.2017 08:07
+ - zdravé potraviny
+ - zajímavé potraviny, které jinde nejsou k dostání
+ - obchod = Katty Veganza

Skrze YT kanál Katty Veganza jsem se o tomto obchodě dozvěděla. Důvod mého nákupu byl Katty doporučovaný Hřáškový protein. Do košíku jsem nabrala spoustu zajímavých věcí, abych mohla využít super nabídky poštovného zdarmna. Jsem moc ráda, že jsem tak udělala. Vše z objednávky, co jsem dosud zkusila, je super a už se těším, až vyzkouším i další. 100% budu nakupovat znovu a všem nerozhodným vřele doporučuji. Komunikace stran e-shopu je vynikající. Maximální spokojenost. Děkuji
| 9.5.2017 11:10
+ příznivé ceny, vstřícnost a ochotu
- dopravní společnost vybraná obchodem fungovala dost uboze

Zboží jsem objednala a přístup obchodu byl velice příjemný a vstřícný. Bohužel radost z nákupu mi trošičku pokazila přepravní společnost, která mi lhala, že zboží bude doručeno do určitého dne a nebyla to pravda.
| 8.5.2017 15:00
+ Cerstve zbozi a dobra komunikace.

Rozhodne doporucuji.
| 4.5.2017 19:42
+ úžasný dáreček v podobě arašídového máslíčka

| 24.4.2017 10:52
+ Přehledné veganské výrobky na jednom místě
- rychlost dodání

Dle recenzí jsem očekávala doručení do druhého dne. Objednala jsem i potraviny, které se musejí uchovávat v lednici. Zboží jsem objednala ve středu. Na zásilkovnu dorazilo v pátek. Sms a email o vyzvednutí mi došel 15:30, otevřeno mají do 16:00. Čili jsem to nestihla a zboží bylo tím pádem mimo lednici až do pondělka. Nákup zde určitě zopakuji, ale není pravda, že zboží máte do druhého dne.
| 22.4.2017 11:56
+ Druh sortimentu, rychlost, kvalitu balení, přístup k zákazníkovi
- žádné

Obchod expeduje v podstatě ihned po odeslání objednávky, nechápu jen uloženku, která z obchodu doručuje 2 další dny k sobě. Příště zkusím jinou dopravu.
| 21.4.2017 11:56
+ Skvělá přehlednost obchodu, komunikace se zákazníky, rychlost dodání, dáreček k nákupu
- Žádné nevidím

Skvělý rychlý obchod s kvalitním zbožím a příjemným přístupem k zákazníkovi
| 17.4.2017 11:56
+ Přehlednost, pestrost, zajímavé produkty pro sportovce i vegany.
- -

Líbí se mi vzájemná spolupráce se zákazníkem, informovanost o mé objednané zásilce prostřednictvím e-mailu (možná by bylo super informovat i pomocí sms, pokud člověk zrovna nemá možnost být na e-mailu) Jinak příjemný a milý kolektiv. Dostatek kvalitního zboží a vlastní ohodnocení a názor na daný produkt. To ocení každý :) a jako pozornost dárek navíc. Děkuji. Tento obchod ráda doporučím.
| 7.4.2017 10:10
+ Vegan zboží, mohu se spolehnout
- -

Pěkný a spolehlivý obchůdek pro vegany a sportovce
| 28.3.2017 16:59
+ Rýchlosť, veganske produkty

| 21.3.2017 13:03
+ Přehledné webové stránky
+ Kvalitní sortiment za dobré ceny
+ Recepty a tipy na využití propagovaných produktů.

Velmi seriozní jednání, super ceny, rychlé a nepoškozené dodání, bonusový dárek :-))
| 21.3.2017 11:05
skvely, darcek navyse :)
| 20.3.2017 13:04
+ Velký výběr přírodních potravin a suplementů
+ Blesková doprava
+ Příjemná komunikace
+ Přehledný obchod
- Nenašla jsem

Tento obchod můžu nic než doporučit, kvalitní zboží, přehled, u všeho dostatečný popis. E-mailová komunikace je dalším příjemným plusem, neustále máte přehled, jak je na tom vše objednávka :). Zboží bylo krásně zabalené a nic nebylo poškozené. Jedním slovem - spokojenost.
| 19.3.2017 21:08
+ zajímavá nabídka potravin a suplementů
- sortiment produktů by mohl být širší

| 17.3.2017 15:07
+ Velmi velka vstricnost vuci zakaznikovi
+ Rychla komunikace
+ Navrh reseni pri poskozeni baliku

Ceska posta bohuzel poskodila balik tak,ze zvenku nebylo nic videt,az po prevzeti a rozbaleni jsem objevila,ze byly asi 4 plechovky poskozene.Fotku jsem poslala na Veganza store,nabidli mi kompenzaci,byli velmi rychli a prozakaznicti,takze jsem tu nakoupila poprve a urcite ne naposled
| 13.3.2017 12:57
+ vynikajúce produkty - aj také, ktoré inde nenájdete
+ prehľadnosť
+ ústretovosť, bezproblémová komunikácia
+ darček k objednávke v podobe veľmi chutnej maličkosti
- žiadne

odporúčam a viem, že som tu nenakúpila poslednýkrát
| 11.3.2017 08:31
+ Úžasné potraviny, které jde těžko sehnat. Perfektní dodací lhůty a komunikace.

| 8.3.2017 15:19
+ Najdu zde i málo dostupné zboží
- Že nemá kamenný obchod v Praze :(

| 2.3.2017 13:25
+ Nedá se sehnat normálně
+ v obchode
- Nevíme

Rychle, zdravě, relativně dobrá cena:-)
| 27.2.2017 11:38
+ Velmi se mi líbila komunikace ze strany obchodu, chodily mi zprávy, co se s mým zbožím děje, oceňují rychlost dodání a nejvíce mě potěšil malý dáreček k objednávce.

Určitě doporučuji!!!
| 27.2.2017 11:12
Doporučuji tento obchod. Skvělá komunikace a navíc dárek jako bonus. Děkuji.
| 25.2.2017 21:49
+ Čisto vegansky sortiment.

Čisto vegansky sortiment. Rád podporím takýto obchod. Objednávka aj doručenie prebehli v poriadku, budem objednávať zas.
| 24.2.2017 20:29
Doporučuji
| 20.2.2017 13:53
+ Rychle dodani, vyber kvalitnich vyrobku a k nakupu darecek zdarma :-)

Doporucuji.
| 15.2.2017 10:31
+ Rychlé vyřízení objednávkxy
- Žádné

Zboží bylo perfektně zabaleno.rychle vyexpedováno. Kvalita zboží je na vysoké úrovni,zboží jsem zatím neviděla v jiných obchodech.
| 15.2.2017 07:51
+ Nejlepší přírodní produkty a doplňky, které nejsou na ostatních e-shopech.
- Žádné jsem nenašla.

Velice rychlý způsob doručení s milým dárkem. Naprosto vše funguje a budu nakupovat nyní už jen tady.
| 13.2.2017 07:28
+ perfektní sortiment za rozumnou cenu s rychlým dodáním + dárečkem navíc... co víc si přát :)
- tento obchod rozhodně žádné slabiny nemá!!!

| 10.2.2017 20:28
- Nemá kamenný obchod

| 5.2.2017 18:13
+ Ruzne zbozi
- Zadne

Lze tadybkoupit kvalitni zbozi :)
| 3.2.2017 11:01
Rychla dodacia doba, kvalitne vyrobky a maly darcek k objednavke :) urcite objednam zas!
| 2.2.2017 13:16
+ přehledný eshop, rychlé jednání

| 1.2.2017 15:16
perfektní. Ještě nikdy mi neudělala objednávka tolik radosti jako od veganzy.store. Krásný malý dáreček a moto...užasné a ráda budu objednávat z této stránky :)
| 26.1.2017 11:46
+ Rychlost, přehlednost, kvalita a mají váží si zákazníků( malý dáreček je samozřejmostí)

| 24.1.2017 10:31
+ Neobvyklé zboží, skvělá komunikace, skvělé stránky, kde najdete nejenom zboží , ale i rady a recepty.
- žádné

Sleduji videa Katy, o jejích začátcích a pokrocích, dává rady, tipy, recepty. To u mě také rozhodlo nakoupit v jejím e-shopu, protože tam najdete skutečně potraviny , které jsou skvělé chuťově(na což si Katy potrpí:-)a opravdu jsou účinné. Za mě jednoznačně nejlepší stránky , i celý tým je prostě jednička!
| 23.1.2017 19:46
+ rychlost vyřízení objednávky

všem doporučuji!
| 23.1.2017 10:14
Perfektní servis. Zboží dorazilo do druhého dne. Milý dárek k objednávce. Rozhodně DOPORUČUJI. :o)
| 22.1.2017 16:14
+ Rýchle dodanie, skvelý prístup a komunikácia, bola som veľmi spokojna
- Žiadne

100% odporucujem, bola som spokojná so všetkým
| 15.1.2017 10:54
Byla jsem velice spokojena
| 10.1.2017 05:58
+ Prehledne stranky,uzasne zabale zbozi a neuveritelna rychlost dodani,darecek k nakupu a prubeznezne info
- Zadne

V obchodu budu nakupovat,pokazde,kdyz mi dojdou zasoby techto kvalitnich potravin. Opravdu chvalim cely tym tohoto obchodu.Peclivost a poctivost se ceni-v dnesni dobe.Jste slunicka.
| 29.12.2016 15:29
Super
| 26.12.2016 22:23
SUPER.
| 21.12.2016 17:33
Vše v nejlepším pořádku, doporučuji!!
| 13.12.2016 22:56
+ Perfektní e-shop, vše šlapalo přesně jak mělo. Je vidět, že se hodně snažíte a děláte to od srdce. Milý detail ve formě citátu na faktuře dělá vic, než si možná myslíte :)
+ Zabaleno víc než dokonale.
- Spoléhání na Českou Poštu... Nejprve mi dorazila SMS, že zboží převzali, a pak SMS, že si mám pro balík přijít na poštu (!!!). Vůbec se ho nepokoušeli doručit! Telefonní číslo ze SMS na poštu neprovolatelné...
- Až po několika pokusech jsem se provolal na jiné číslo (z webu) a objednal opakované doručení.
- Podle všeho běžná praxe, viz následijící stránka, sekce "jak lidé hodnotí tuto firmu":
- https://www.firmy.cz/detail/431434-posta-praha-101-praha-vrsovice.html
- Osobně si radši připlatím 120 za PPL/DPD, které ale narozdíl od ČP funguje.
- Dejte si na to pozor, kazí vám to dobré jméno.

| 11.12.2016 09:59
+ přehlednost
- netuším

mohu jen doporučit
| 30.11.2016 15:07
+ super komunikace, ryhclé dodání, přehledný web, kvalitní zboží :)
- nemá

Jsem nadmíru spokojená :)
| 29.11.2016 14:01
+ rostlinné produkty
- některé zboží nedostupné, než je znovu naskladněno

dobrý, zajímavá alternativa
| 10.11.2016 13:58
Vřele doporučuji.
| 24.10.2016 06:02
Super!
| 16.10.2016 14:11
Při zjištění že jim nedorazila jedna věc do mé objednávky okamžitě volala milá paní (slečna), která mi nabídla alternativy jak situaci vyřešíme a jako omluvu za čekání jsem obdržela chybějící věc dvakrát a navíc dárek. S takto skvělým přístupem jsem se ještě u žádného e-shopu nesetkala a ostatní by si z vás měli brát příklad :) Moc děkuji, rozhodně to nebyl poslední nákup :)
| 15.10.2016 20:51
+ Perfektní komunikace
+ Rychlost dodání
- Nenašla jsem žádné.

Všem vřele doporučuji.
| 7.10.2016 09:04
+ Rychlost dodání, kvalitní výrobky, super přístup
- žádné

| 2.10.2016 15:02
+ Naprosto bleskové odeslání.
- žádné

Rozhodně jeden z nejpříjemnějších a nejrychlejších nákupů v e-shopech.
| 1.10.2016 07:56
+ skvělý sortiment, ultrarychlé dodání, přehledné stránky, sympatická komunikace, poštovné zadarmno při větší objednávce, navíc dáreček k objednávce

Naprostá spokojenost, nákup byl první, ale bude jen jeden z mnoha :) Doporučila bych všem
| 30.9.2016 11:52
+ Rychlé doručení, kvalitní suroviny

| 29.9.2016 11:37
+ Vim, ze cokoliv koupim, je zdrave, protoze verim v provazanost obchodu a Katy :)Libi se mi, ze zde koupim suroviny z Katyinych receptu.
- Prapodivne se mi zobrazuje pro OS Windows v mobilu.

Kvalitni zbozi a pocit z nadstandardni pece o zakaznika - od informacnich mailu o stavu objednavky az po darek k nakupu, ktery potesi. Mam pocit, ze Veganza je tady pro me a ja budu priste i popriste objednavat u ni :)
| 21.9.2016 11:07
+ Skvělý sortiment, rychlost, skvělá komunikace, rychlé řešení problémů
- Balení zboží, jedna skleněná lahvička mi přišla rozbitá

| 20.9.2016 12:39
Jediné, co mi nešlo bylo zadání slevového kuponu. Vzhledem k tomu, že to byl můj první nákup, tak mi to psalo, že kód byl již zadán..nijak zvlášť jsem to ale neřešila...
| 15.9.2016 17:48
+ Skvele produkty
- Zadne

Top
| 25.8.2016 06:21
Skvělá komunikace a dodávka. Lze jen doporučit.
| 18.8.2016 10:01
+ - zboží, které jinde v e-shopech není
+ - přijatelné ceny
+ - komunikace bez problémů
+ - oveřené zboží na samotných prodejcích
- - žádné

| 12.8.2016 08:56
- Zadne

| 19.7.2016 10:25
Plánuji se stát stálým zákazníkem :)
| 12.7.2016 11:33
+ Bezvadna a rychla komunikace s majitelem obchodu, pratelsky pristup.

Urcite doporucuji, bezproblemova komunikace, rychle vyrizeni objednavky a jeste navic darecek k tomu.
| 2.7.2016 17:23
Veliká spokojenost, první den jsem objednala, následující den jsem měla balíček doma i s malým poděkováním - tyčinkou, která byla mimochodem výborná!! Určitě všem obchod doporučuji
| 27.6.2016 09:48
+ Skvělé ceny, akce, super výrobky, které uspokojí mou duši a tělo prahnoucí po zdravém životním stylu :)))
- Nejsem si vědoma

Rychlé jednání, vyřízení, dodání, které jsem nečekala :) Vše proběhlo krásně bez problému. Malá pozornost k prvnímu nákupu mě velice potěšila, až dojala :))
| 22.5.2016 16:41
+ strava pro vegetariany

- rychle dodani - darecek k objednavce ktery cloveku udela hroznou radost - informace o objednavce(odeslani atd.)
| 2.5.2016 09:03
+ Super výběr veganských doplňků
+ Perfektní přehlednost
+ Rychlá dodávka
+ Bezproblémová komunikace

Objednávala jsem zde již potřetí a vždy jsem moc spokojená. Určitě si zase objednám v brzké době - k objednávce navíc dáreček. Spokojenost největší :)
| 1.5.2016 11:20
+ kvalita produktů, rychlost
- cena, občasná nedostupnost zboží

úžasný obchod, určitě budu pravidelně nakupovat!
| 24.4.2016 20:03
- Zadne

Nakupovala jsem zde poprvé a určite ne naposled. Komunikace na jedničku, také dodání bylo bleskove. Info o zpracování objednávky, předání dopravci a následném doručení během dvou dnu bylo perfektní a jako bonus jsem dostala dáreček, takže všem jen a jen doporučuji. Senzační stránky se spoustou kvalitnich produktu na jednom miste.
| 21.4.2016 09:53
objednal jsem poprvé a byl jsem spokojen urcite priste objednam zas přes vas web
| 15.4.2016 10:06
+ skvělá komunikace,
+ kvalitní zboží,

rozhodně dopouručuji, zboží stojí za to vyzkoušet - ochutnat, navíc jako bonus dárek k objednávce :)
| 8.4.2016 17:12
+ Je super, že jde pouze o veganské doplňky :)
+ Kačku sleduju na fb už nějaký ten pátek, takže i proto jsem se rozhodla nakoupit u Vás.
- Žádné jsem nezaznamenala.

Kačku sleduju už dlouho na facebooku, je dlouholetou trenérkou a výživovou poradkyní a vím, že si potrpí na výživném a kvalitním jídle. Věřím ji, že by neprodávala žádné nekvalitní jídlo a doplňky, tak proto jsem zde nakoupila. A příště určitě nakoupím znovu :)
| 4.4.2016 14:35
+ Rychlá zpětná vazba, dárečky v balíčku navíc a hlavně balíček dorazí v co nejkratším možném čase
- -

Rozhodně doporučuji ostatním a určitě to nebyla moje poslední objednávka. :-)
| 21.3.2016 09:01
+ sortiment který jinde není

doporučuji
| 17.3.2016 16:35
+ Dostupnost kvalitních potravin, které nejsou běžně na trhu k dostání a mimo jiné i úžasná komunikace, vstřícnost a rychlé dodání. + dárek k nákupu, který mě velice potěšil.
- Žádné!

| 14.3.2016 17:29
+ Vysoká kvalita výrobků.

Rychlá reakce na objednávku, odesláno druhý den, malý dárek k nákupu + pár receptů. Prodávají jen to, co sami užívají nebo mají odzkoušeno, prostě znají výrobky, které nabízí.
| 14.3.2016 13:50
+ Přírodní, kvalitní a odzkoušené výrobky
- Častější zásobování, chtěla jsem udělat větší objednávku, ale bohužel většina věcí nebyla na skladě :(.

Čistá síla z rostlin mluví za vše, mám ráda přírodní výrobky a především ty rostliného původu. Má zkušenost je velmi dobrá, byla jsem mile překvapena sladkým dárečkem v balíčku. Zásilka byla rychle odeslána a o všem, především stavu balíčku jsem byla informována skr email. Rozhodně obchod doporučuji, důvodu jsem uvedla výše.
| 12.3.2016 20:35
+ SORTIMENT, KTERÝ JINDE NENÍTAK PESTRÝ
+ dobré ceny
+ možnost levnější dopravy do Uloženky

| 11.3.2016 10:19
+ Nabídku sortimentu, který není tak obvyklý.
- Možná rozšíření sortimentu i o to, co je ve zdravých výživách na denním pořádku, aby člověk mohl udělat pouze jednu objednávku.

Velice skvělý portál, pro všechny zajímající se o to, co konzumují.
| 29.2.2016 08:50
+ velmi rychla komunikace, vstricnost
- zadne :-D

Majitele obchodu nejsou jen obchodnici, ale hlavne lide, kteri se o oblast zdrave vyzivy, sportovnich doplnku a veganske/vegetarianske potraviny zajimaji, vedi co nabizeji...a krome toho pak prave jako spravni obchodnici zajisti, aby bylo objednane zbozi doruceno vcas a v poradku ;)
| 25.2.2016 11:29
+ rychlé dodání, perfektní komunikace, ověření spokojenosti, milá pozornost

| 20.2.2016 12:42
+ Rychlost jednání

| 14.2.2016 17:11
+ zdravé a kvalitní věci

palec nahoru
| 19.1.2016 12:06
- Pokud je obchod ve stejném městě ráda bych kdyby šlo zboží vyzvednout osobně bez poštovného.

| 18.1.2016 18:34
+ Výběr doručení na výdejní místa
+ Skvělá komunikace s obchodem
+ Sortiment zboží + jeho popis (webové stránky jsou celkově velmi propracované)

Rozhodně zde budu nakupovat pravidelně. Velmi profesionální veganský e-shop: zaujala mě komunikace se zákazníky/ informování přes Twitter. Přehledné webové stránky a rychlost doručení mě přesvědčily. Po výborné zkušenosti s nákupem rozhodně doporučuji.
| 5.12.2015 10:45
+ Perfektni servis. Zbozi tu bylo snad do tri dnu. Kdyz jsem zavolala o informace, vse jsem zjistila hned a bez cekani a prepojovani. Maximalni spokojenost. Hlavne pevne tofu jsem shanela uz nejaky ten rok. A vecerni chleba je luxusni.

Doporucuji. Vyborne.
| 24.11.2015 11:38
Samé zdravé rostlinné potraviny na jednom místě, milý přístup obou manželů, průběžné informace o stavu objednáky, rychlé dodání.
| 9.11.2015 08:57
+ Skvělý výběr, zdravé potraviny, cena úměrná ke kvalitě, maximální spokojenost

Maximálně doporučuji :-), rychlost, ochota, vstřícnost
| 6.11.2015 09:55
+ Rozmanitost sortimentu a dodani..
- O zadnych zatim nebim.

Obchod je skvele usporadan velky vyber sortimentu a rozmanita nabidka dopravy..Super..
| 30.10.2015 09:56
+ Vše přehledné, na jednom místě jak fitness doplňky, tak zdravé potraviny.

100% spokojenost, komunikace, vyřízení, kvalita výrobků. Určitě doporučuji!
| 30.10.2015 09:35
+ Perfektní informovanost o celém průběhu vyřizování objednávky - od přijetí, až po zabalení :-)

| 27.10.2015 08:24
+ rychlé dodání zboží
+ super komunikace (reklamovala sem nedodaný protein a vše bez problému a rychle vyřešeno!!)

jednoznačně obchod doporučuji
| 25.10.2015 08:13
+ Rychlá dodávka
+ Řádně zabalené zboží
+ Skvělá nabídka originálních, mnohdy i těžko jinde dostupných produktů
- -

Doporučuji.
| 24.10.2015 12:47
+ Vede hedvábné tofu, to všude nemají. Z čistě subjektivního hlediska je super, že je to plzeňský obchod, takže v uložence byl balíček již v den objednání.
- Zatím nic negativního nemám. Leda že bych uvítala kamenný krámek, vzhledem k tomu umístění, nebo aspoň osobní odběr někde ve skladu.

Super.Doporučuju.
| 20.10.2015 11:25
+ rychlá doprava, bezproblémová komunikace, bonus v podobě dárečku :))
- nejsou

| 3.10.2015 13:25
doporucuji:)
| 29.9.2015 07:22
+ Přehled e-shopu,rychlá dodávka

Vřele doporučuji.
| 24.9.2015 11:19
+ Přehledný e-shop
+ Vegan produkty
+ Vegan protein (zatím nejlepší, co jsem měla)

Tento e-shop velice doporučuji. Objednávala jsem v neděli, v pondělí dopoledne jsem si všimla, že jsem objednala omylem dva stejné produkty, prodejce bez problému už zabalený balík vybalil a přidal vyhovující zboží. Nehledě na to, že se snad jedná o nejchutnější vegan protein, jaký jsem doposud měla! Nejedná se o poslední nákup v tomto e-shopu ;)
| 19.9.2015 15:33
+ Kvalitní zboží, rychlé dodání a dáreček k nákupu.

| 17.9.2015 12:11
+ Informovanost
+ slevy
+ kvalitní potraviny
- žádné

Vřele doporučuji!!
| 9.9.2015 10:09
Vyborne, doporucuji.
| 20.8.2015 12:56
+ Kvalitní zboží
+ Skvělá komunikace
+ Dobré ceny
- žádné

Skvělý e-shop se skvělým zbožím. Určitě doporučuji :-)
| 28.7.2015 12:30
+ Přehledné členění
+ Konkurenceschopné ceny
+ Široká nabídka
+ Dárek k objednávce
+ Velký výběr příchutí proteinů :)

Doporučuji, nakoupila jsem zde podruhé a určitě se budu ráda vracet :)
| 27.7.2015 08:49
+ Rychle dodani, kvalitni zbozi, prijemna komunikace, GO VEG!

Skvela komunikace, skvele zbozi!
| 13.7.2015 12:56
+ Stránky jsou přehledné
+ Pestrý výběr zboží
+ Nabízejí stále nějaké novinky

Nákup v tomto e-shopu byl radostí. Po odeslání objednávky jste neustále informováni o každém dalším kroku, až po info o odeslání zboží - přesně takhle si představuju perfektní komunikaci s prodejcem. K objednanému zboží byl navíc přibalený dáreček v podobě vynikající tyčinky, což vždycky potěší:-) Nákup zde můžu rozhodně doporučit a ani já jsem tu určitě neobjednávala naposledy.
| 12.7.2015 01:33
+ Dobré zboží, vstřícná komunikace a ochota.
- Horší orientace na stránkách.

Doporučuji pro spolehlivost.
| 11.7.2015 11:03
+ Rychlost dodání. Příjemné a ochotné jednání.
- Neznám.

Doporučuji.
| 6.7.2015 16:07
+ Nejnižší cena na internetu (se zohledněním dopravy - uloženka)

| 26.6.2015 10:57
+ Nabídka více druhů značek od produktu jako např.: shirataki těstoviny, což jsem ocenila, chtěla jsem vyzkoušet více druhů a nechtěla si objednávat z více shopů.
- nezaznamenala jsem

Vynikající komunikace, rychlé dodání, skvělý výběr, nemohu si ztěžovat, určitě to nebyl poslední nákup :)
| 24.6.2015 10:56
+ hodne produktu ktere mam rada na jednom miste
- vysoke postovne a nemoznost vyuzit jinou sluzbu nez ceska posta
- jeste bych rozsirila sortiment

obchod super, skvela komunikace, rychle vyrizeni, kvalitni sortiment akorat ceska posta opet nezklamala :(
| 12.6.2015 09:31
+ osobní vyzvednutí, skvělá komunikace, maximální vstřícnost.
- žádné

Mohu jen doporučit !
| 8.6.2015 11:11
V krabici byly na ochutnání přibaleny i vzorky jiných produktů z nabídky obchodu. To bylo milé překvapení.
| 7.6.2015 09:36
+ Zboží, které jinde nenajdete, dobré ceny, super rychlé vyřízení objednávky - uschovna mi poslala sms o prebrani zasilky an ne 2 hodiny od objednani! Druhy den jsem si zbozi mohla vyzvednout :)
- uvitala bych vetsi nabidku produktu, ale jinak vubec zadne!

Super, urcite doporucuju
| 30.5.2015 19:35
+ dostupnost produktu a jeho nízká cena
- Naopak vysoká cena za dopravu

| 29.5.2015 18:35
+ nejlevnější kvalitní zboží
- nemá

všem mohu doporučit
| 22.5.2015 18:08
V obchodě jsem nakoupila za více než 2500 Kč, poštovné jsem měla zdarma. Protein Growing Naturals s příchutí natural 950g za 950 Kč má expiraci do 07/2015. (Což pro mě znamená pouze dva měsíce na spotřebu.) Když jsem chtěla produkt vrátit nebo vyměnit, bylo mi po několikadenní mailové komunikaci sdělěno, že z vracené částky mi bude stržené poštovné a dobírka (110 a 36 Kč), protože objednávka už nepřesahuje 2500 Kč a musela bych ještě zaplatit poštovné za odeslání. Takže za neseriózní jednání obchodu bych ještě musela zaplatit.
| 22.5.2015 09:43
doporučuji
| 9.5.2015 12:02
+ Velmi rychlá a skvělá komunikace.Zboží,které se jinak jinde neprodává.

| 8.5.2015 10:11
+ vo veganze su produkty ktore nie su bezne k dostaniu
- este mala pestrost sortimentu

doporucujem
| 6.5.2015 20:20
+ to čo inde nedostanem
+ prijatelna cena

vyborna komunikacia vyborna informovanost o stave zasielky
| 4.5.2015 16:01
Super rychlá doprava, milá komunikace. Určitě doporučuji! :)
| 4.5.2015 09:14
+ rychlost, komunikace, ceny
- zadne

| 3.5.2015 14:49
+ zajímavý sortiment
- žádná

Výborné zboží i recepty.
| 29.4.2015 11:30
+ sortiment pro vegany
- nemá

| 26.4.2015 16:46
Vše v pořádku
| 23.4.2015 19:16
+ skvělá komunikace,
+ rychlé dodání zboží,
+ pestrá nabídka zboží

| 23.4.2015 07:44
+ Rychlá komunikace a velmi rychle připravené zboží k odběru.

| 15.4.2015 22:20
+ Skvela komunikace s prodejci
+ Kvalitni zbozi a za super ceny
- Ze nema vic veci na prodej- chtelo by to jeste vic rozsirit sortiment

Nakoupila jsem tu, protoze tu maji skvele potraviny za super ceny a maji u vseho napsane vyzivove hodnoty a to co si objednate opravdu prijde a hlavne jak rychle! Jsem nadmiru spokojena a budu objednavat z Veganzy dal a dal. Jen by to chtelo rozsirit sortiment a mit vic veci na sklade, ale to je tak napad do budoucna
| 30.3.2015 20:09
Výběr zdravé stravy, dostupné ceny, rychlé a bezproblémové dodání - s obchodem jsem byla spokojena.
| 23.3.2015 12:54
+ Rychlá doprava, bezproblémová komunikace.
- -

Přehledné www stránky, přijatelné ceny, bleskové doručení zboží.
| 3.3.2015 10:52
+ poměr kvalita/cena, výborná komunikace

| 2.3.2015 10:39
Z nákupu na veganze jsem byla opravdu nadšena! Neuvěřitelně rychlé vyřízení objednávky, hned druhý den bylo zboží k vyzvednutí. Velmi oceňuji osobní a vstřícný přístup, který Katka a Lukáš mají. Děkuji příště zase moc ráda objednam ;)
| 2.3.2015 10:04
+ přehledný výběr, velmi rychlé dodání

| 28.2.2015 11:46
+ Rychlost vyrizeni

Je super kdyz jeden den objednate a dalsi den mate:))
| 9.2.2015 10:29
- jediným problémem bylo špatně zabalené zboží, objednala jsem nudle Shirataki a ty mi bohužel " vytekly"

| 3.2.2015 19:03
+ Objednala jsem si zboží, které jsem na netu sháněla.
+ Webové stránky jsou přehledné, jasné.
+ Líbil se mi detailní popis produktů.
- Nezjistila jsem žádné slabiny.

Nakupovala jsem poprvé a byla jsem spokojena s nabídkou zboží, které jsem sháněla. Ocenila jsem zasílání zboží přes "Uloženku" Obchod pružně reaguje na poptávku nízkoenergetických potravin, věnují se maximálně svojí práci, což je na jejich webových stránkách vidět, fandím jim a vřele doporučuji.
| 31.1.2015 11:47
Velmi chválím manžele Blažčíkovi, protože nenabízí pouze zdravé potraviny, ale hlavně se u nich na webu dozvíte tolik zajímavých souvislostí, rad a receptů jako nikde jinde. Jsou to profesionálové na svém místě. Na samotnou objednávku zareagovali okamžitě, i na mé další požadavky. Všem doporučuji a budu se velmi ráda vracet.
| 26.1.2015 19:14
+ Rychlé vyřízení objednávky.
+ Skvělá komunikace.

Vřele doporučuji!
| 21.1.2015 09:38
+ Za hlavní výhodu považuji to, že je sortiment kompletně veganský, takže nákupem podporuji lidi, kterým jde o etiku, což je pro mě velmi důležité
- Nízké zastoupení výrobků zaměřených na vytrvalostní sport. Také bych uvítal rozšíření sortimentu o výrobky firmy vega, které na českém trhu chybí a patří dle mého názoru ke světové špičce.

Super. Vřele doporučuji.
| 15.1.2015 08:37
+ Zajímavé potravinové zboží a doplňky pro zdravý životní styl, které jsem nikde jinde nenašla.
- Žádné.

Líbí se mi webové stránky Veganzy i zboží na nich nabízené, které je v příznivých cenách. Vřele doporučuji.
| 28.12.2014 15:43
+ nedostatkové zboží
- žádné

Perfektní obchod a komunikace
| 17.12.2014 20:38
- slabiny žádné

ochota vstřicnost,rychlost ráda zde budu dále nakupovat
| 14.12.2014 08:00
+ komunikace se zákazníkem
+ dobré ceny
- žádná

| 3.12.2014 21:46
+ spolehlivost
- nemá

perfektní
| 2.12.2014 15:11
+ Nevšední produkty, které se v běžných obchodech/e shopech těžko shánějí. Cenová dostupnost.

| 23.11.2014 08:12
+ Super výběr kvalitních výrobků.

| 22.11.2014 20:08
+ Ze nemusím nikam chodit a rychle jednani
- Zadne

Perfektní pristup
| 20.11.2014 22:05
+ Rychlost,kvalita
- Žádné

Spokojenost
| 19.11.2014 08:23
+ čistě veganský sortiment, super!

| 16.11.2014 09:57
+ Přehlednost, rychlost doručení zboží, super ceny
- Slabiny bych to nenazvala, ale brala bych rozšíření sortimentu

Tento obchod můžu jedině doporučit. Zbozi došlo v pořádku i s dárečkem rychlostí blesku
| 15.11.2014 13:43
+ Veganské produkty
- žádné

Bezva obchod s bezva majiteli :)
| 14.11.2014 11:36
+ Produkty, které nejsou v běžných obchodech ani v obchodech se zdravou výživou běžně k dostání.
- Nevím.. jedině možná to, že jsem si vybrala zboží a na některé jsem musela čekat 3 týdny, než bylo dostupné a ve finále jsem si vybrala jiné.. Ale s tím se dá počítat, když veganza objednává zboží ze zahraničí.. takže vlastně žádné slabiny asi nevidím :)

Super a vřele doporučuju :)
| 9.11.2014 13:07
obchod, který nabízí kvalitní přírodní produkty
| 20.10.2014 21:06
+ vyzvednutí na Uložence v Bílé Labuti
- špatný odhad na dodání zboží, neboť byl ve 13 hod ale z Plzně pravidelně je zboží dováženo až po 18 hodině, čímž mi dodání bránilo ve vyzvednutí ještě týž den

výborné produkty, vyhovující doprava, málo akčních slev
| 20.10.2014 10:49
+ rychle doručené zboží
- nezaznamenala jsem

supr
| 17.10.2014 11:59
Zatím jsem moc spokojená :-)
| 11.10.2014 13:14
+ Vse vegan

| 10.10.2014 23:38
+ Rychlost zpracování objednávky druhy den bylo připravené a odeslané, což je úžasný

| 8.10.2014 01:57
+ extrémne rýchla expedícia tovaru

| 7.10.2014 14:39
+ neskutečně rychlé dodání,informace o odeslání zboží,zajímavé potraviny
- žádné

vřele všem doporučuji
| 25.9.2014 08:58
+ Skvela komunikace,rychlost dodani,prehledne webovky.
- Zatim maly vyber produktu,ale to se urcite zmeni. :-)

S obchodem jsem zatim velmi spokojena. Byl to muj prvni nakup,ale urcite ne posledni. Vse bylo vyrizeno rychle a v poradku. Navic ke kazde objednavce je mala pozornost navic. :-) Urcite doporucuji vsem.
| 16.9.2014 14:15
+ výběr rostlinných proteinů na jednom místě

| 12.9.2014 13:52
+ Všechny produkty jsou vegan, nemusím tedy procházet jednotlivé položky a zkoumat složení.
- U věcí, které nejsou skladem je delší doba dodání zboží, ale to je pravděpodobně kvůli objednávkám do zahraničí.

Obochod bych všem doporučila, komunikace s panem Blažčíkem je velmi příjemná a s rychlou odezvou.
| 4.9.2014 12:42
+ Jistota, že jsou všechny produkty 100% rostlinné.
- Ne všechno zboží je vždy na skladě.

S objednávkou, ochotou a pohotovostí personálu i doručením jsem byla velmi spokojena. Mohu jen doporučit :)
| 1.9.2014 16:04
+ veganské produkty

Boží
| 1.9.2014 09:58
+ přehledné a příjemné stránky

| 27.8.2014 13:22
+ Výhoda je asi něco navíc k objednávce "dárek" - bohužel jen vytisklé recepty z tiskárny. Výhodou je rychlost objednávkového systému a přehlednost webových stránek.
- Vyprodané zboží, zákazník musí utrácet vícekrát za dopravu, pokud nechce čekat, až bude zboží skladem. V tomto případě by měla společnost nabídnout dopravu zdarma.

Doporučuji.
| 19.8.2014 14:18
+ Nakooupím zde zboží, které jinde neseženu. A za výhodnou cenu.
- Zatím málo zboží;)

Mohu jedině doporučit.
| 19.8.2014 10:12
+ žádná zbytečná chemie
- mohlo by být více sortimentu

Supeeeer!!! :)
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.