Hodnocení obchodu

5,0 498 hodnocení
Přidat hodnocení
5
482x
4
12x
3
1x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 13.8.2018
Superrychlé dodání, dárek, výborné chutné produkty - velká spokojenost.
Avatar autora | 13.8.2018
Skvělý eshop, opravdu doporučuji!!!!
Avatar autora | 10.8.2018
Ano som spokojny, kvalitne veci maju!
Avatar autora | 7.8.2018
Ano jsem spokojena. Urcite si objednám zase neco znovu
Avatar autora | 6.8.2018
Rychlé vyřízení objednávky. Malý dárek potěšil.
Avatar autora | 6.8.2018
Bleskové dodání,produkty výborné.Děkuji za dáreček.Jse velmi spokojená.
Avatar autora | 6.8.2018
Rychlé vyřízení objednávky. S produkty jsem moc spokojená. Oceňuji nápad přiloženého dárečku s citátem - moc mě to potěšilo :-) Objednávat u Vás budu jistě i v budoucnu! :-) :-)
Avatar autora | 1.8.2018
Určitě doporučuji, bleskové dodání, skvělé zboží, bez kterého už si nedokážu představit svůj den. Takže příště objednávám znovu :-) Navíc se mi líbí že je možnost vyzvednout se věci v zasilkovne, kde nikdy nečekám frontu, mohu platit kartou a mám tam vždy kde zaparkovat :-)
Avatar autora | 31.7.2018
Rychlé vyřízení objednávky + vždy malý darek :) Velmi spokojená!
Avatar autora | 30.7.2018
máslo je super:))))a děkuju za dáreček:)))
Avatar autora | 30.7.2018
Rychle odeslani,skvela komunikace,doporucuji a priste urcite nakoupim znovu.Darek k objednavce moc potesil.
Avatar autora | 28.7.2018
Veľmi rýchle dodanie na druhý deň aj na Slovensko, čo ma dosť prekvapilo a nesmierne potešilo. Produkty naplnili moje očakávania, určite to nebola moja posledná objednávka. Ďakujem. Odporúčam!
Avatar autora | 27.7.2018
není co vytknout, produkty dodány následující den...prostě - jeden den objednáš a druhý den máš :-), Děkuji a ráda se vrátím!
Avatar autora | 25.7.2018
Úplná spokojenost s produkty i s rychlostí vyřízení objednávky. Naprosto profesionální obchod. Děkuji týmu Veganza, určitě objednám zas :-)
Avatar autora | 24.7.2018
Nakupovala jsem poprvé a jsem spokojená
Avatar autora | 24.7.2018
Rychlé dodání a dáreček k nákupu. Za mě super.
Avatar autora | 24.7.2018
Spokojenost
Avatar autora | 23.7.2018
Supr ;-)
Avatar autora | 23.7.2018
S nákupem jsem moc spokojená, jak s kvalitou výrobků, tak s bleskurychlým dodáním, které jsem před státními svátky ani nečekala. Milá pozornost navíc mi taky udělala radost. Veganza store můžu jen doporučit.
Avatar autora | 23.7.2018
Rychlá doba dodání, perfektně zabalené a dáreček navíc. :) Doporučuji

Stránka 1 z 25 , položek celkem: 498

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde