Hodnocení obchodu

4,9 390 hodnocení
Přidat hodnocení
5
376x
4
11x
3
1x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 21.4.2018
Skvelý prístup! :)
Avatar autora | 21.4.2018
Spokojenost.
Avatar autora | 21.4.2018
moc spokojena
Avatar autora | 20.4.2018
Rychlé doručení, skvělé produkty. Určitě nakoupím znovu. :)
Avatar autora | 18.4.2018
Strašně rychlí. Dobře zabaleno - naprostá spokojenost.
Avatar autora | 17.4.2018
Naprostá spokojenost :)
Avatar autora | 17.4.2018
Vše je naprosto výborné. Určitě to nebyl můj poslední nákup. :)
Avatar autora | 17.4.2018
S nákupem jsem spokojena, doporučuji :-)
Avatar autora | 17.4.2018
Rychlost doruceni uzasna, vse probehlo perfektne ????
Avatar autora | 16.4.2018
výborná komunikace, rychlost, dáreček moc potěší :-)
Avatar autora | 15.4.2018
Naprosta spokojenost, urcite to nebyla ma posledni objednavka :-)
Avatar autora | 14.4.2018
Naprosta spokojenost, šíleně rychle vyřízení objednavky a ještě dáreček . Doporučuji:)
Avatar autora | 12.4.2018
100% spokojenost, můžu doporučit.
Avatar autora | 10.4.2018
Skvělý obchod!
Avatar autora | 10.4.2018
Maximální spokojenost
Avatar autora | 9.4.2018
s nákupem jsem moc spokojená, velmi rychlé jednání a vyřízení objednávky, kvalitní potraviny a dáreček navíc, co víc by si člověk mohl prát :-)
Avatar autora | 9.4.2018
Jsem maximálně spokojená a zároveň nadšená - přístup na jedničku, ochota a flexibilita taktéž na výbornou, dodávka rychlá a bezchybná. Dáreček/pozornost rozhodně potěší :-) Balení výrobků precizní, pečlivé - minimalizující riziko poškození výrobků. Eshop má slušně široké spektrum výrobků různých značek. Jen bych osobně ocenila více druhů i větších balení Favdrops kapiček - ale to je jen subjektivní přání - ne výtka k obchodu :-) Nemusela bych tak již objednávat nikde jinde :-) Nemám co vytknout. Jsem a budu věrným zákazníkem - s radostí :-) Přeji hodně štěst a úspěchů i do budoucna - zasloužíte si to :-)
Avatar autora | 9.4.2018
Moc spokojená. Hlavně zboží přišlo velmi rychle. Jen by jo klidně mohlo být na stránkách více. Taky nebyly dvě věci skladem, takže jsem to neobjednala. Ale jinak super. Komunikace, rychlost, kvalita...
Avatar autora | 9.4.2018
Spokojená na 100% ....vše v pořádku dorazilo, hned druhý den a jsou to samé dobroty. mňam. Všem moc doporučuji
Avatar autora | 9.4.2018
Maximální spokojenost, rychlost a moc se mi libí krásný popis výrobků i recepty. Super :-) a vřele doporučuji všem !!

Stránka 1 z 20 , položek celkem: 390

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.