Hodnocení obchodu

4,9 457 hodnocení
Přidat hodnocení
5
442x
4
11x
3
1x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 19.6.2018
Výborná komunikace, rychlé dodání, jsem spokojená.
Avatar autora | 18.6.2018
Naprostá spokojenost. ????
Avatar autora | 17.6.2018
Vše přehledné, rychlé dodání. Za mě super.
Avatar autora | 14.6.2018
První nákup a bez problémů,takže spokojenost.
Avatar autora | 12.6.2018
Vždy vše v pořádku, více než rychlé dodání, přitom vše pečlivě zabaleno. Dáreček je fajn, jen bych ho čas od času změnila, mám už doma slušnou zásobu slunečnicových semínek které nevyužiju =).
Avatar autora | 11.6.2018
S nakupem jsem byla velice spokojena. Všechny produkty co jsem si objednala jsou strašně moc výborné :) Děkuji Katty
Avatar autora | 9.6.2018
S nákupem jsem byla velice spokojená,výrobky jsou výborné a dodání velice rychlé a ještě jsem dostala dáreček což bylo velice milé????
Avatar autora | 6.6.2018
S nákupem na Veganza store jsem moc spokojená. Za prvé velmi oceňuji to, že se se nemusím 1000x ujišťovat jestli je produkt bez živočišných složek. Nabídka sortimentu je rovněž dobrá, dodací lhůta perfektní :-)
Avatar autora | 5.6.2018
Pořád mi chodila upozornění s žádostí o zaplacení obj.,ikdyž jsem zaplatila hned při objednávání. Po té, co jsem na jedno zareagovala a poslala screen s potvrzením platby mi bylo řečeno, že to nestačí, že požadují pdf potvrzení z banky.. Až když jsem jim poslala dokument, byla platba potvrzena, bez uznaní chyby. Na zboží jsem tedy čekala 2-3 týdny (a to jsem si produkty objednávala právě pro mou cestu do zahraničí, což jsem nestihla) ke všemu oříškové máslo , které jsem si objednala přišlo otevřené..
Avatar autora | 30.5.2018
vse v nejlepsim poradku, skvely obchod. dekuju, m
Avatar autora | 30.5.2018
Rychlé dodání, kvalitní balení.
Avatar autora | 29.5.2018
Moc díky za dáreček a rychlé dodání.Jste skvělí????
Avatar autora | 27.5.2018
Moc díky za dáreček a rychlé dodání.Jste skvělí????
Avatar autora | 27.5.2018
Rýchle dodanie na Slovensko, super produkty, a dakujem za darcek. Mozem len doporucit.
Avatar autora | 26.5.2018
Rychlé dodání.
Avatar autora | 26.5.2018
Všechno super. Žádný zádrhel nebo zbytečný zdržování. Vše funguje jak má. Super popisky u produktů. Doporučuji!
Avatar autora | 22.5.2018
Rychlé zaslání. Spokojenost :)
Avatar autora | 21.5.2018
Na Veganze nakupuji velice rada! Široký výběr, rychlé dodání a dáreček k tomu! ????
Avatar autora | 21.5.2018
první nákup a spokojenost
Avatar autora | 21.5.2018
Vše v pohodě. Skvělá komunikace. A dáreček k nákupu :)

Stránka 1 z 23 , položek celkem: 457

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde