Hodnocení obchodu

5,0 726 hodnocení
Přidat hodnocení
5
707x
4
15x
3
1x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
MN Avatar autora | 21.4.2019
Dopoeucuji ,jsem moc spokojena????????
PH Avatar autora | 20.4.2019
Jsem velice spokojená, balíček byl odeslán rychlostí blesku, opravdu tento obchod vřele doporučuji a zcela jistě to není můj poslední nákup, děkuji.
VM Avatar autora | 19.4.2019
Naprosta spokojenost, urcite doporucuji
LM Avatar autora | 17.4.2019
Velká spokojenost, mohu jen doporučit.
IS Avatar autora 18.4.2019
Děkuji.
VF Avatar autora | 15.4.2019
Velka spokojenost, určitě objednám znovu až mě dojdou zásoby a velice mě mile potěšilo a překvapilo po otevření balíčku ten motivační papírek s úžasnou větou???? Boží, to nemělo chybu ???? děkuji moc
IS Avatar autora 17.4.2019
Děkujeme a jsme rádi, že jsme Vás potěšili.
DS Avatar autora | 15.4.2019
Spokojenost, doporučuji.
IS Avatar autora 17.4.2019
Děkujeme za hodnocení a doporučení.
LV Avatar autora | 14.4.2019
E-shop je hezky přehledný, popis produktů super. Produkty samotné jsou TOP a jsem moc ráda, že se toho dá sehnat na jednom místě tolik a v nejlepší kvalitě. Určitě doporučuji! Navíc dárek k objednávce...I kdyby to byl jen papírek v krabici, klidně by stačilo...Motivace krásná :)
IS Avatar autora 15.4.2019
Děkujeme za krásné hodnocení.
AT Avatar autora | 14.4.2019
Spokojenost veliká:)
IS Avatar autora 15.4.2019
Děkujeme.
LH Avatar autora | 12.4.2019
Super výrobky a rychlé dodání zboží
IS Avatar autora 15.4.2019
Děkujeme.
DK Avatar autora | 11.4.2019
som spokojná s kvalitou ale aj s rýchle vybavenou objednávkou ďakujem
IS Avatar autora 12.4.2019
My děkujeme za hodnocení.
MN Avatar autora | 9.4.2019
velká spokojenost s kvalitou i rychlostí obchodu.
IS Avatar autora 9.4.2019
Děkujeme.
DT Avatar autora | 9.4.2019
Jsem velmi spokojena jak s kvalitou výrobků tak i s rychlostí odeslání. Zatím mne všechny výrobky nadchly. Určitě budu objednávat i dál. Děkuji za spolupráci.
IS Avatar autora 9.4.2019
Děkujeme za krásné hodnocení a těšíme se na další spolupráci.
EK Avatar autora | 9.4.2019
Naprosta jednicka :) doporucuji! Tak rychle dodani jsem uz dlouho nezazila. K objednavce jsem dostala i darek, velmi mile prekvapeni :)
IS Avatar autora 9.4.2019
Děkujeme za krásné hodnocení.
VJ Avatar autora | 8.4.2019
Perfektní!
IS Avatar autora 9.4.2019
Děkujeme.
Avatar autora | 8.4.2019
E-shop je přehledný a nabízí super produkty. Objednání proběhlo bez problémů a zásilka dorazila k mému překvapení brzo. Doporučuji!
IS Avatar autora 8.4.2019
Děkujeme za hodnocení a doporučení.
PS Avatar autora | 7.4.2019
Naprosto super. Zboží přišlo do dvou dnů a ještě s dareckem.
IS Avatar autora 8.4.2019
Děkujeme a jsme rádi, že jste spokojení.
TF Avatar autora | 7.4.2019
Vynikající
IS Avatar autora 8.4.2019
Děkujeme.
Avatar autora | 7.4.2019
Výborný eshop:-)
IS Avatar autora 8.4.2019
Děkujeme.
MT Avatar autora | 5.4.2019
Vše proběhlo bez problémů a k nákupu byl přidán dárek. Moc za něj děkuji.
IS Avatar autora 5.4.2019
Děkujeme za hodnocení.
MZ Avatar autora | 2.4.2019
naprostá spokojenost, neobjednávala jsem naposledy
IS Avatar autora 2.4.2019
Děkujeme za hodnocení.

Stránka 1 z 37 , položek celkem: 726

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde