Hodnocení obchodu

5,0 809 hodnocení
Přidat hodnocení
5
790x
4
15x
3
1x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
NT Avatar autora | 12.10.2019
Doporučuji, opravdu skvělý obchod! Rychlá komunikace, rychlé dodání, výborné produkty!!
MR Avatar autora | 2.10.2019
Velká spokojenost, vyřízení objednávky a dodávka zboží proběhlo neuvěřitelně rychle, velmi příjemná komunikace obchodu a pozornost navíc, určitě doporučuji.
DH Avatar autora 2.10.2019
Moc děkujeme za hezkou referenci! :-)
EB Avatar autora | 30.9.2019
Nakupovala jsem podruhé a jsem velmi spokojená s milým přístupem a rychlým vyřízením objednávky. T ester aké je velmi příjemné informování od prodejce o tom, co se právě děje s Vaší objednávkou. děkuji a přeji příjemný den Ester Bartoňová
DH Avatar autora 2.10.2019
Krásný den, děkujeme za hezkou referenci a jsme moc rádi, že jste byla s objednávkami spokojená :-)
PS Avatar autora | 24.9.2019
Oceňuji možnost vyzvednutí zboží přímo ve skladu. Rychlé vyřízení objednávky, milá komunikace. Moc děkuji i za přibalený dáreček :-)
DH Avatar autora 25.9.2019
My děkujeme za hezkou referenci! Jsme moc rádi, že jste byla spokojená .
ZP Avatar autora | 23.9.2019
Jsem moc spokojená, zboží přišlo rychle a dáreček potěšil. Děkuji Zdena Petrů
DH Avatar autora 25.9.2019
Jsme rádi, že dáreček udělal radost :-). Děkujeme za hezkou referenci.
KD Avatar autora | 23.9.2019
Veľká spokojnosť, a darček mi urobil nesmiernu radosť :) Ďakujem!
DH Avatar autora 25.9.2019
To jsme moc rádi! Děkujeme :-)
R Avatar autora | 20.9.2019
Spokojena. Ja nemam co dodat, balicek jeste s dareckem ktery velmi potesil. Komunikace mezi obchodem a mnou naprosto na 1 s * . Dekuju moc za rychle vyrizeni. Objednavala jsem poprve, ale urcite ne naposledy. Dekuju moc
DH Avatar autora 25.9.2019
Moc děkujeme za krásnou referenci. Velice si ji vážíme.
IK Avatar autora | 13.9.2019
Velká spokojenost. Nakupovala jsem poprvé, zboží přišlo velmi rychle a ještě jsem dostala dáreček.
DH Avatar autora 18.9.2019
Jsme moc rádi, že jste byla s nákupem spokojená a budeme se těšit na další objednávky :-)
JK Avatar autora | 20.8.2019
Maximální spokojenost. Rychlé doručení, pozornost v balíčku a motivační motto zaručeně potěší :).
IS Avatar autora 21.8.2019
Děkujeme za hodnocení.
H Avatar autora | 20.8.2019
Maximální spokojenost,velmi příjemné jednání a kvalita potravin,kterou na jiných e -shopech postrádám.Vřele doporučuji :-) !!
IS Avatar autora 20.8.2019
Moc děkujeme za hezké hodnocení.
Avatar autora | 19.8.2019
Opět skvělá spolupráce! Jiné obchody se od vás mají co učit! Rychlost a vstřícnost! Skvělé! :)
IS Avatar autora 19.8.2019
Děkujeme za pěkné hodnocení.
LK Avatar autora | 15.8.2019
Maximálna spokojnosť. Potešil aj malý darček s mottom :D
IS Avatar autora 19.8.2019
Děkujeme za hodnocení.
ZV Avatar autora | 13.8.2019
Spokojená jsem maximálně, doručení je skutečně extra rychlé a produkty v prvotřídní kvalitě. Vřele doporučuji.
IS Avatar autora 13.8.2019
Moc děkujeme za hodnocení a doporučení.
MB Avatar autora | 13.8.2019
Je naprosto skvely a ma rychle dodani
IS Avatar autora 13.8.2019
Děkujeme.
Avatar autora | 12.8.2019
Vřele doporučuji , nakoupím znovu.
IS Avatar autora 12.8.2019
Děkujeme za hodnocení.
VW Avatar autora | 9.8.2019
Rychlé dodání a vždy malý dáreček :)
IS Avatar autora 9.8.2019
Děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 2.8.2019
Maximálně spokojená se vším ;)
IS Avatar autora 5.8.2019
Děkujeme za hodnocení.
EK Avatar autora | 28.7.2019
I kdyz nejsem veganka,tak můžu jen doporučit :)
IS Avatar autora 29.7.2019
Děkujeme, jsme rádi, že si u nás vyberou i nevegani :)
TN Avatar autora | 28.7.2019
Kvalita a rychlost dodání na jedničku, děkuji.
IS Avatar autora 29.7.2019
Děkujeme za hodnocení.
HK Avatar autora | 22.7.2019
Dobrý sortiment, rychlé dodání. Mohu doporučit.
IS Avatar autora 23.7.2019
Děkujeme za hodnocení a doporučení.

Stránka 1 z 41 , položek celkem: 809

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde